
Var sparas Instagram-utkast? Det är ett faktum att Instagram har lyckats positionera sig som ett av de viktigaste sociala nätverken under senare år, men den titeln kommer inte ensam, eftersom att positionera sig i denna position alltid kommer med ett ansvar, vilket har att göra med användarna som använder denna plattform, så det är nödvändigt att håll dig alltid uppdaterad.
Det här arbetet utförs ganska bra av Instagrams anställda, och även om man skulle kunna tro att plattformen inte längre behöver något annat, är sanningen att de alltid lägger till intressanta saker i appen och håll koll på intressena av dess användare. Ett exempel på detta är en av appens uppdateringar för att gilla-stories.
Spara utkast av foton till senare.
För er som inte vet vad den här appfunktionen handlar om, ska vi förklara det på ett ganska praktiskt och enkelt sätt. Det har hänt oss alla: vi har ett foto vi vill ladda upp, men halvvägs bestämmer vi oss helt enkelt för att spara det till senare. Kanske fixade du något med appens kontraster och ljussättning, och det här kan vara svår att få tag på, det är precis vad den här funktionen är skapad för.
För att spara alla framsteg du har gjort med applikationen eller om du har gjort några justeringar av fotot, förblir allt som du gjorde det, så du behöver inte oroa dig för det eftersom du har möjlighet att spara i utkast.
Vad kan man göra med denna funktion?
Med den här funktionen har vi möjlighet att spara fotot vi redigerade så att du kan ladda upp den senare eller helt enkelt fortsätta redigera. Detta är ganska enkelt att göra, och även den text du har skrivit kommer att sparas.
Hur gör man?
Den här funktionen är ganska enkel att förstå; det är lika enkelt som att välja en bild, justera den lite, och när du vill stoppa, helt enkelt lämna den till senare, eller stoppa, behöver du bara klicka på "nästa". När du är på den sista inställningsskärmen, där du skriver texten, klickar du på "tillbaka" och där kommer appen att erbjuda dig guardar publikationen som utkast.
Hur återställer jag mitt utkast?
Att hämta ditt utkast är också ganska enkelt. Du behöver bara gå tillbaka för att lägga till ett inlägg och trycka på +-ikonen, som om du skulle lägga upp ett nytt foto. Väl där kommer du att se att din sparade bild finns i galleriet. När du trycker på det utkast du vill ha kan du fortsätt redigera som du slutade.
Detta är definitivt en av de mest effektiva och praktiska funktionerna i den här appen; du kanske inte använder den hela tiden, men om du av någon anledning var tvungen att lämna inlägget halvvägs är det verkligen ganska uppmuntrande att inlägget är sparat så att du kan publicera det senare, precis som jag hade det.