Ștergeți contul de Facebook

Eliminați contul din Facebook. Ați decis să vă opriți definitiv experiența de pe Facebook ștergând profilul dvs. de pe rețeaua de socializare, dar nu știți cum să o faceți? Nicio problemă, uite. Deși poate părea altfel, ar trebui să știi asta ștergeți contul de facebook este de fapt o operație foarte simplă pe care o puteți completa doar cu câteva clicuri.

Ce trebuie să faceți înainte de a șterge contul de Facebook

Înainte de a explica ce să faceți pentru a vă șterge contul de Facebook, vă sugerez să faceți un suport din datele dvs. salvate în rețeaua socială. Cum o faci? Nimic mai simplu.

Pentru a începe, deschideți secțiunea browser web pe care îl utilizați în mod regulat pentru a naviga pe web, tastați www.facebook.com în bara de adrese și apăsați butonul Intrați în claviatură pentru a vă conecta la pagina principală a rețelei sociale și Autentificare.

În pagina care se deschide, selectați pictograma Informațiile dvs. pe Facebook situat pe bara laterală din stânga și faceți clic pe link Ver găsit lângă opțiune Descărcați informațiile dvs.

Plasați bifa lângă toate datele pe care doriți să le includeți în copie de rezervă (de exemplu. publicaţii, fotografie, Video etc.) și alegeți dacă doriți să descărcați toate datele dvs. sau numai cele legate de un interval de date specific folosind meniul derulant corespunzător din partea de sus.

Alte setări care pot fi ajustate folosind meniurile derulante din partea de sus sunt cele legate de format fișiere pentru a descărca backup ( HTML o JSON ) si calitatea conținutului multimedia a include în copie de rezervă. Când ați setat toate preferințele, apăsați butonul. Creați fișierul.

Dacă doriți, puteți, de asemenea, să acționați de pe telefonul dvs. mobil pornind Aplicație Facebook pe telefon sau tabletă și accesați meniul ☰> Setări și confidențialitate> Setări> Descărcați-vă informațiile.

În acest moment, trebuie să așteptați cu răbdare ca sistemul să pregătească pachetul ZIP care conține fotografiile, publicațiile dvs., conversațiile pe care le-ați făcut în Chat și toate celelalte informații pe care le găzduiți în profilul dvs. Când fișierul este gata (poate dura câteva minute dacă nu ore!), A e-mail cu linkul pentru a-l descărca pe PC-ul dvs.

  Cum să obțineți mai multe like-uri pe Facebook

Pe lângă descărcarea unei copii de siguranță a datelor dvs. pe rețeaua socială, înainte de a vă șterge contul de Facebook, vă sugerez să ștergeți informatii personale, foto y video Acum vă voi explica cum să o faceți!

Pentru a șterge informațiile personale de pe Facebook, conectați-vă la pagina de profil și faceți clic pe buton Informații găsită în imaginea de copertă.

În pagina care se deschide, selectați unul câte unul toate elementele din bara laterală din stânga (de ex. munca și educație, Locuri pe care le-ai trăit, Informații de contact și fundal ) și apăsați Edita sau pe pictograma care reprezintă un creion lângă informațiile pe care doriți să le ștergeți.

Prin urmare, continuați să ștergeți datele selectate. Pentru a obține anumite informații, cum ar fi membrii familiei enumerați în secțiune Familia și relațiile, pentru a anula, pur și simplu faceți clic pe crucea de lângă fiecare nume în loc de element Edita sau icoana reprezentând un creion.

Pentru a șterge fotografiile, reveniți la pagina de profil și faceți clic pe element fotografie plasat sub imaginea de copertă. Selectați fila album, deschideți albumele care conțin fotografiile dvs. una câte una și faceți mai întâi clic pe butonul angrenaj plasat în dreapta sus și apoi în element Ștergeți albumul atașat la meniul care pare să șterge totul. Pentru a șterge fotografii individuale, în schimb, selectați miniaturile, faceți clic pe buton opțiuni situat în partea de jos și selectați elementul Ștergeți această fotografie în meniul care se deschide.

Pentru a elimina videoclipurile, reveniți la pagina de profil și faceți clic pe element fotografie, apoi pe asta album și faceți clic pe album Video. Acum faceți clic pe butonul în formă de creion pe care îl găsiți în colțul din dreapta sus al fiecărui videoclip pe care l-ați încărcat pe Facebook și selectați elementul Scoate în meniul care apare. Repetați procesul pentru fiecare film pe care l-ați încărcat pe profilul dvs.

  Cum se schimbă IP-ul PC-ului

Cum să ștergeți un cont Facebook

După descărcarea copiei de rezervă cu toate datele dvs. și după ștergerea informațiilor personale, fotografiilor și videoclipurilor din rețeaua socială, sunteți gata să implementați procedura efectivă pentru a șterge contul Facebook.

Pentru a face acest pas, trebuie să vă conectați la pagina de anulare a profilului din rețeaua de socializare și să faceți clic pe buton Sterge contul meu.

În caseta care apare, tastați parola contului dvs., copiați codul de securitate în câmpul text corespunzător din partea de jos și faceți clic pe buton Bine de două ori la rând pentru a vă confirma disponibilitatea de a șterge profilul.

Cu această procedură ați comandat anularea definitivă a contului dvs., însă există o perioadă de 14  zi în cadrul căreia puteți retrași pașii dvs. și, dacă doriți, puteți reactiva profilul. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la Facebook, să vă conectați cu detaliile contului și să faceți mai întâi clic pe buton Anulează ștergerea și Reactivați contul.

De asemenea, este posibilă ștergerea conturilor Facebook de pe telefoane mobile sau tablete, prin intermediul aplicației oficiale a rețelei sociale. Pentru a șterge contul Facebook folosind un telefonul mobil și o tabletă, lansați aplicația de rețea socială pe dispozitivul dvs. mobil atingând pictograma acesteia și apăsând pictograma care reprezintă trei linii orizontale, derulați prin ecranul afișat și mergeți la Setări și confidențialitate > Setări > Ștergeți contul și setările.

Apoi introduceți parola contului și apăsați butonul Trimite Pentru a finaliza operația.

Pe lângă modul în care tocmai v-am explicat, puteți efectua toate operațiunile doar indicând-o de pe mobil, de asemenea, pur și simplu conectându-vă la rețeaua socială prin intermediul browserului web instalat pe smartphone sau tabletă.

Chiar și după ștergerea profilului de pe un telefon mobil sau tabletă, există posibilitatea de a vă răzgândi și de a reactiva contul în interior 14  zi. Doar o autentificare de pe un PC sau din aplicația Facebook însăși pe dispozitive portabile.

  Cum să reintra pe Chatroulette

Alternative

Nu sunteți sigur să ștergeți contul de Facebook?

Poate mai bine suspendați-vă temporar profilul. În acest fel, vă veți putea deconecta puțin de la rețeaua de socializare fără a fi nevoie să vă luați rămas bun definitiv și, între timp, nu veți putea fi urmărit de alți utilizatori ai serviciului și veți putea reflecta mai calm asupra ștergerea efectivă a contului dvs. de pe rețeaua de socializare.

Pentru a șterge conturile Facebook temporal conectat la pagina principală a rețelei de socializare, faceți clic pe pictogramă Flecha situat în dreapta sus și selectați butonul configuraţiile în meniul care apare.

În pagina care se deschide, selectați elementul Edita care este alături Conturi de administrare și faceți clic pe link Dezactivați contul tău care se află în partea de jos de două ori la rând. Apoi completați formularul propus, indicând motivele pentru care doriți să vă dezactivați contul și faceți clic pe buton dezactivați.

Se va deschide o casetă în care trebuie să introduceți parola, un cod de confirmare și să faceți clic pe buton Trimite Pentru a finaliza operația.

Pentru a vă reactiva profilul după dezactivarea acestuia, deschideți Facebook pe computer, telefon mobil sau tabletă și conectați-vă la contul dvs. ca de obicei. Cel mai probabil veți fi întrebat dacă doriți să vă reactivați contul - deci răspundeți da.

Operațiunile de ștergere temporară a contului de Facebook pe care l-am indicat pot fi efectuate și de pe smartphone-uri și tablete. În acest caz, pur și simplu lansați aplicația Facebook direct de pe dispozitivul dvs., apăsați pictograma reprezentând cele trei linii orizontale și urmați procedura tocmai descrisă.

În mod alternativ, puteți efectua operațiunile în cauză de pe mobil, pornind și Aplicație Facebook și mergând la meniu ☰> Setări și confidențialitate> Setări> Informații personale și apăsând dezactivați.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de acest conținut similar:

Echipa Trucoteca 1999-2024

Echipa Trucoteca 1999-2024

Împărtășim o pasiune: jocurile video. Am crescut cu biblioteca de trucuri și suntem mândri că facem parte din această călătorie. Sărbătorim cu entuziasm 25 aniversare și așteptăm cu nerăbdare încă mulți ani împreună.

🎮 Giveaway a 25-a aniversare
Tecnobits.com
Tutoriale pe site