Hoe verwijder ik een contact van mijn mobiele telefoon?

Hoe verwijder ik een contact van mijn mobiele telefoon? Het is tegenwoordig heel gewoon dat de mobiele telefoon is gevuld met: veel contacten dat ze met het verstrijken van de tijd worden toegevoegd en niet als ze niet meer nodig zijn ze op dit moment niet worden verwijderd, maar later realiseren we ons dat deze contacten die in de agenda zijn opgeslagen niet naar wens kunnen worden verwijderd.

Het is erg belangrijk om er rekening mee te houden dat de contacten die op mobiele telefoons zijn opgeslagen meestal in verschillende ruimtes worden opgeslagen, niet alleen op de simkaart, in dit informatieve bericht zullen we kunnen weten hoe u de contacten kunt verwijderen.

Contact verwijderen

Het eerste dat u moet doen, is op de optie Contacten of Personen klikken, de naam van de toepassing kan rechtstreeks afhangen van de versie van de Android-besturingssysteem van het apparaat dat wordt gebruikt.

Nadat de applicatie is ingevoerd, is het noodzakelijk om dat contact te selecteren dat u echt wilt selecteren, zodat u op deze manier de details van het betreffende contact kunt zien, indien nodig. verwijder meerdere contacten U moet op het eerste contact drukken zodat u vanuit deze handtekening de selectiemodus kunt activeren en zo op de rest van de contacten kunt drukken.

Wat anders te doen?

Het volgende dat u moet doen, is op de drukken sectie verwijderen  het is noodzakelijk dat deze knop of sectie zich bevindt waar deze aanzienlijk kan variëren en alles zal ook afhangen van de versie van het besturingssysteem, het is gebruikelijk dat deze zich bovenaan het scherm bevindt en ook te zien is met het woord verwijderen of zo alleen het zien van een prullenbakpictogram op deze manier bevestigt de uitgevoerde actie.

  Betekenis van emoji's en emoticons

Accountsynchronisatie uitschakelen

In het geval dat wat er moet gebeuren is: synchronisatie uitschakelen van het account, wat u moet doen is de configuratietoepassing openen en op deze manier deactiveert u de synchronisatie van het account en op deze manier heeft u de mogelijkheid om de contacten te verwijderen die eerder hier gesynchroniseerd waren. verwijder verschillende contacten op de tegelijkertijd en niet slechts één.

Om het account te deactiveren, moet u toegang krijgen tot de personeelsblad  na het invoeren van het accountalternatief, klikt u op deze manier op die actie waarvan u de synchronisatie wilt deactiveren en automatisch worden alle contacten van het apparaat verwijderd.

laatste

Zodra ze hebben gehandicapt de contacten zullen de synchronisatie van alle contacten annuleren en op deze manier wordt de volledige lijst met contacten niet automatisch bijgewerkt zoals het zou moeten zijn in dat account dat zojuist is gedeactiveerd zoals uitgelegd in de vorige paragraaf, zodat deze contacten niet langer beschikbaar zijn .

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze gerelateerde inhoud:

Trucoteca-team 1999-2024

Trucoteca-team 1999-2024

We delen een passie: videogames. Wij zijn ermee opgegroeid truc bibliotheek en we zijn er trots op deel uit te maken van deze reis. Wij vieren met enthousiasme de 25 verjaardag en we kijken uit naar nog vele jaren samen.

🎮 Winactie 25-jarig jubileum
Tecnobits.com
Webtutorials